Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bourali a ujeli

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:


 

  • Ve středu 30. dubna v době od 13:30 do 14:00 hodin došlo na sjezdu ze silnice I. třídy č. 55 u Rohatce v ulici Za tratí k dopravní nehodě. Nezjištěný řidič zde poškodil oplocení parcely, kde jsou situovány zahradní doplňky z mramoru. Neustanovený řidič s vozidlem zelené barvy zřejmě při odbočování ze silnice I/55 nezvládl řízení a vyjel mimo vozovku a přední částí vozidla narazil do oplocení. Po dopravní nehodě řidič s vozidlem z místa ujel.
  • Ve dnech 2. nebo 3. května došlo na silnici mezi Žádovicemi a Kyjovem k poškození dopravní značky. Nezjištěný řidič při jízdě směrem na Kyjov v ostré pravotočivé zatáčce vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do sloupku "Vodící tabule," který urazil a odhodil mimo komunikaci. Po nárazu vozidlo vycouvalo zpět na vozovku a odjelo z místa nehody pryč. Na místě byly nalezeny stopy, které nasvědčují tomu, že se jednalo o vozidlo stříbrné barvy.


 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případu. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.


 

por. Bc. Petr Zámečník, 9. 5. 2014

vytisknout  e-mailem