Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bourali a ujeli

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

  • Ve středu 25. prosince ve 22:30 hodin se v obci Mutěnice v ulici Dubňanská odehrál střet dvou osobních vozidel. Doposud nezjištěný řidič se zřejmě plně nevěnoval a narazil do zaparkovaného vozidla Citroen, které stálo u krajnice ve směru jízdy na Dubňany. Nezjištěný řidič pak se svým vozidlem odjel bez zastavení, aniž by celou věc chtěl dále nějak řešit.
  • V sobotu 28. prosince v 00:50 hodin došlo v Dubňanech v ulici Nádražní k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič se při jízdě od centra obce směrem na Jarohněvice nevěnoval dostatečně řízení vozidla a po projetí zatáčky vjel na pravý okraj komunikace. Tam pravým bokem zachytil o nok zaparkovaného vozidla Fiat Tipo. Viník nehody po kolizi nezastavil a pokračoval v jízdě. Podle zjištěných poznatků by neznámý řidič měl jet v osobním vozidle pravděpodobně Ford Escort kombi tmavěmodré barvy, které bude mít poškozen pravý bok.


 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případu. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.
 

por. Bc. Petr Zámečník, 30. 12. 2013

vytisknout  e-mailem