Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bourali a ujeli

HODONÍNSKO: Policisté hledají viníky dopravních nehod. 

V úterý 15. listopadu v 11:00 hodin ve Veselí nad Moravou v ulici Rumunská neznámý řidič dodávky naboural do osobního vozidla. Dodávka podle našeho zjištění měla mít stříbrnou barvu a registrační značka nesla znaky ?B? 1942. Její řidič při couvání z parkovacího místa narazil do zadní části zaparkované  Škody 135 a z místa ujel.
Další nehoda se rovněž odehrála ve Veselí nad Moravou v ulici Rumunská v období od šestého do šestnáctého listopadu. Na parkovišti, které je poblíž restaurace U Andrýsků poškodil neznámý řidič zadní nárazník osobního vozidla Kia Soul. Po nehodě, aniž by věc oznámil, z místa odjel.
Zatím poslední nehoda, kdy viník nehody událost neohlásil, se stala ze čtvrtka na pátek 18. listopadu Ve Bzenci. Dosud neznámý řidič s při průjezdu jednosměrnou ulici Bzinská narazil do zaparkovaného vozidla Opel Astra. Neznámý řidič, aniž by na sebe zanechal jakýkoli kontakt nebo nehodu ohlásil, místo střetu opustil.
Po všech řidičích a jejich vozidlech pátrají policisté. O spolupráci žádají také případné svědky, kteří by k popsaným nehodám mohli uvést jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění viníků. Ozvat se mohou na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

nprap. Petr Zámečník, 21. 11. 2011

vytisknout  e-mailem