Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bourali na parkovištích

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V úterý 26. března 2019 v době od 19:00 do 22:30 hodin došlo ve Strážnici v ulici Za Valy v blízkosti křižovatky s ulicí Vinohradská k poškození vozidla. Neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a při najíždění na betonovou plochu nájezdu narazil do parkujícího vozidla Land Rover Range. Potom z místa události odjel pryč.
  • V neděli 24. března 2019 v době od 14:50 do 18:10 hodin v Hodoníně v ulici Jižní u bytového domu č.p. 25 došlo k poškození vozidla. Neustanovený řidič při zajíždění do řady podélně zaparkovaných vozidel u okraje komunikace narazil do stojícího vozidla Nissan Juke. Poté se svým vozidlem odjel z místa pryč.
  • V pondělí 18. března 2019 v době od 06:00 do 17:00 hodin v Hodoníně v jednosměrné komunikaci v ulici Družstevní čtvrť před činžovním domem č.p. 26 někdo naboural vozidlo. Na parkovišti vedle budovy obchodního domu Marina neznámý řidič zřejmě při parkování narazil do zaparkovaného vozidla Toyota Corolla Verso. Neznámý řidič, aniž by dopravní nehodu oznámil, z místa nehody odjel.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 29. 3. 2019

vytisknout  e-mailem