Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Brala z cizího

LITOMĚŘICE – Pravda vyšla najevo… 

44letá žena z Lovosicka si jako zaměstnanec výrobního podniku posílala opakovaně finanční prostředky patřící firmě na svůj účet. Zřejmě si myslela, že se na to nepřijde a finanční prostředky používala pro svou potřebu. Během dvou let si na svůj účet neoprávněně připsala několik set tisíc korun. Litoměřičtí kriminalisté dotyčné ženě v pondělí předali obvinění pro trestný čin zpronevěry. Podle trestního zákoníku může obviněnou postihnout trest odnětí svobody od dvou do osmi let, jejím jednáním se nyní bude zabývat soud.
 

Pro nářadí do chaty
V úterý přijali lovosičtí policisté oznámení o vloupání do rekreačního objektu u obce Dubany. Po překonání oplocení vnikl neznámý pachatel násilným způsobem do chaty, kterou prohledal a odnesl z ní nářadí a elektrospotřebiče. Majitel rekreačního objektu předběžně vyčíslil škodu na 31 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.
 

Rozbité okno
V nočních hodinách na úterý poškodil neznámý vandal skleněnou výplň okna linkového autobusu zaparkovaného u domu v obci Chotěšov. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 30 tisíc korun. Pro trestný čin poškození cizí věci pátrají po neznámém vandalovi libochovičtí policisté.
 

Polena zmizela
Oznámení o krádeži dřeva přijali policisté z obce Vědomice. Neznámý pachatel o víkendu odcizil ze soukromého pozemku již pokácené a nařezané dřevo z akátu v hodnotě 12 tisíc korun. Pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se před soudem zodpovídat z přečinu krádeže.
 

30. 1. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem