Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Brát z cizího je prý normální

MOST - Kradl v bytě své družky + další info 

Policisté mostecké hlídkové služby dopadli krátce po činu 26letého cizince. Muž se v tu chvíli akorát snažil zmizet po krádeži věcí z bytu. Před útěkem měl na kárku naložit odcizený kovový materiál, ale díky tomu, že byl vyrušen, tak lup nechal na místě. Mladý cizinec měl vlézt do bytu své družky. Kromě toho, že tam měl vzít kovová kamna a plechovou vanu, dal se i do bourání. Podle policistů jeho přičiněním z obydlí zmizely i čtyři kusy kovových zárubní. Škoda byla vyčíslena na jedenáct tisíc korun. Po dopadení muž strážcům zákona uvedl, že to co udělal, je podle něj normální. K tomu ještě dodal, že když budou policisté chtít, tak ať přijdou k němu a tam si mohou také něco vzít. Ti však byli jiného názoru a cizinec od nich obdržel sdělení podezření ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci.


 

Nadýchal přes dvě promile

Přes dvě promile v dechu měl řidič vozidla značky Ford. Kontrolou to o víkendu zjistili policisté litvínovské hlídkové služby. Muže z Prahy zastavili v pozdně večerních hodinách u Záluží. Za nezodpovědné chování, kterého nyní lituje, si od policistů převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení litvínovskými policisty.


 

Místo herní konzole přišla krabice letáků

Nepříjemné překvapení připravil někdo neznámý muži z Litvínovska. Ten si přes internet objednal zboží za pět tisíc a vyčkával. Po třech dnech byl kontaktován ohledně doručení zásilky. Tu v ranních hodinách přijal výměnou za domluvenou částku. Po odchodu doručovatele krabici rozbalil a nestačil se divit. Místo očekávané herní konzole v ní byly naskládané reklamní letáky. Věcí se nyní zabývají policisté hamerského obvodního oddělení. Případ šetří jako přečin podvodu. Po pachateli pátrají.


 

Kdosi neznámý vlezl do zahradního domku

Do zahradního domku v Lomu vnikl kdosi neznámý. Po jeho návštěvě tam chyběla travní sekačka, čerpadlo a motorová pila. Jedná se o věci v hodnotě sedm tisíc korun. Poničení objektu škodu navýšilo o další dva tisíce. Po pachateli policisté pátrají. V případě dopadení mu hrozí postih za přečin krádež vloupáním.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

Most, 24. dubna 2013


 


 

vytisknout  e-mailem