Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Brigádník odcizil kola

Prodal je přes Annonci  

     Celkem šestnáct kusů disků včetně pneumatik na vozidla VW Touareg, Volvo, BMW a Škoda Octávia odcizil třicetiletý muž, který pracoval jako brigádník v opravně motorových vozidel na Benešovsku.    


     V době od 26. října do 18. prosince loňského roku prodal osm kompletních kol přes Annonci a osm jich prodal v Benešově. Majitel firmy je začal postrádat a zjišťoval okolnosti jejich ztráty. Podezření padlo na brigádníka, kterého zaměstnával. Ten přiznal, že kola rozprodal. Majiteli se poté podařilo osm kol prodaných v Benešově dohledat a získat zpět. 18. ledna pak případ oznámil benešovským policistům. Škodu vyčíslil na dvě stě sedmdesát čtyři tisíc korun. 


     Policisté provedli šetření a mladíka vyslechli. Ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Dalším prošetřováním případu zjistili, že na něj Okresní soud v Benešově začátkem ledna vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Proto muže ještě ten den ve večerních hodinách eskortovali do pražské věznice.
 

vytisknout  e-mailem