Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Brutal Assault zavřel svoje brány

NÁCHODSKO - Metalový festival v Jaroměři probíhal i skončil bez potíží 

V neděli v časných ranních hodinách dozněly poslední tóny festivalu Brutal Assault 2014 a během dne se rozjely i zbytky jeho účastníků do svých domovů po celé Evropě. Policejní ohlédnutí za festivalem  vyznělo velice příznivě.
Brutal_07.jpg
 
Za dobu konání festivalu (od středy 6.8. do neděle 10.8.2014) nebyl narušen veřejný pořádek, pouze několik drobných přestupků vyřešili policisté na místě uložením blokových pokut. Za celé čtyři dny jaroměřská policie přijala oznámení o 5 krádežích, jedenkrát byl vykraden stan a čtyřikrát krádeže věcí při sobě.
 
 "Tato čísla stejně jako loni a předloni možná ještě o pár nahlášených krádeží stoupnou, dodává k výčtu vedoucí jaroměřského obvodního oddělení Jaroslav Červený, "vloni jsme dodatečně evidovali ještě tři krádeže věcí, které lidé nahlásili po příjezdu domů v místě svého bydliště".
 
Jako každoročně policisté úzce spolupracovali s pořadatelskou službou,
a tak několik údajně odcizených věcí majitelé našli ve ztrátách a nálezech. Další množství nashromážděných oděvních svršků, ale i fotoaparáty, mobilní telefony, doklady, jízdenky a další věci pořadatelé jako každoročně odevzdali na Městskou policii v Josefově, kam si mohou návštěvníci festivalu přijít věci vyzvednout i v následujících dnech po skončení festivalu.
 
Dopravní a pořádkoví policisté kromě regulování front vozidel také namátkově kontrolovali, zda za volanty aut neusedají řidiči pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek. V rámci dopravních kontrol provedli 320 dechových zkoušek a více jak tři desítky drogových testů. Alkohol naměřili v dechu řidičů pětkrát, pod vlivem drog nepřistihli za volantem žádného.
 
Ilustrační foto/Policie ČR
 
por. Mgr. Eva Prachařová
11. 8. 2014 v 11. 00 hodin

 

vytisknout  e-mailem