Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Brutální násilník za mřížemi

Do vazební věznice byl převezen včerejšího dne 21letý mladík.  

     V pondělí odpoledne byl zadržen v Příbrami a ještě ten den si vyslechl sdělení obvinění ze spáchání přečinu výtržnictví a zločinu ublížení na zdraví, protože způsobil těžkou újmu, hrozí mu dva až osm let ve vězení.
     Dne 11. listopadu před druhou hodinou ranní napadl na Milínsku 20letého muže a mladistvého chlapce. Napadl je bezdůvodně, bez předchozího varování a v úmyslu způsobit jim újmu na zdraví. Chlapce udeřil pěstí do obličeje, zlomil mu tím spodní čelist a vpáčení zubů. Zraněný musel být transportován do pražské nemocnice, kde byl operován. Do druhého mladíka, který se zastal kamaráda, začal také „mlátit“ pěstmi. Poškozený se však schoulil do klubíčka a snažil si chránit hlavu, násilník jej proto začal opakovaně kopat do břicha.
     Dvanáct dnů po tomto incidentu fyzicky ublížil 19letému mladíkovi z Příbrami. V nočních hodinách jej udeřil pěstí do hlavy, opět bezdůvodně. Napadený ztratil rovnováhu a upadl na zem. Zde mu uštědřil násilník takovou ránu pěstí, až poškozený ztratil vědomí. I tento mladík musel být převezen do pražské nemocnice, kde se okamžitě podrobil chirurgickému zákroku. Utrpěl totiž frakturu lebeční klenby s následným výronem krve a otokem mozku.
     Násilný muž je recidivistou, bezdůvodně a především brutálně fyzicky napadal kolemjdoucí. Byl již opakovaně trestán a při spáchání výše uvedených činů byl ještě v „podmínce“. Nyní mu to soud spočítá.

12. prosince 2012, por. Bc. Monika Schindlová, DiS.

vytisknout  e-mailem