Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Brutální útok v metru

Pražští policisté pátrají po muži, který velmi brutálním způsobem napadl cestujícího na peróně v metru Palmovka. 

Poškozený seděl ve středu 2. srpna krátce po 22 hodině ve stanici metra a čekal na příjezd soupravy. Během této chvíle si povšiml tří žen, které velmi vulgárním způsobem křičely na ostatní cestující, které se snažily pár okamžiků před tím okrást. Poškozený se těchto cestujících zastal a snažil se tři ženy odehnat. V ten okamžik je na záběrech z kamerového systému vidět, jak k němu přibíhá neznámý pachatel. Ten se evidentně zastává žen a napadne poškozeného. Toho několikrát udeří pěstí do obličeje a v okamžiku, když se mu ho podaří strhnout na zem, ještě jej kopne do hlavy. Muži tímto způsobem neznámý pachatel způsobil několik zlomenin, pohmožděniny hlavy a různé oděrky. Po tomto útoku čtveřice osob nastoupí do vagónu metra a z místa odjedou pryč. Díky velmi dobrému kamerovému systému v metru, je zachycen nejen samotný čin, ale také ze záznamu je zřejmé, že neznámý pachatel na všechny tři ženy po celou dobu dával pozor od eskalátorů.
Kriminalisté nyní prosí veřejnost o pomoc při pátrání po tomto neznámém pachateli, který se dopustil trestného činu ublížení na zdraví a samozřejmě uvítáme také informace k ženám účastňujících se incidentu. Jakékoliv informace mohou občané volat na linku 158.
 
Popis: muž tmavé pleti ve věku kolem třiceti let, vysoký přibližně 180 cm, mohutné plnoštíhlé postavy. Má černé delší nagelované vlasy česané dozadu. Na sobě měl bílou košili s dlouhými rukávy, tmavé kalhoty a černé polobotky.
 
 
 
 
nprap. Eva Kropáčová     10.10.2011
 
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem