Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Černé dny na lounských silnicích

LOUNY - Do statistik dopravních nehod přibylo další smrtelné zranění 

Minulý týden vyjížděli policisté lounského okresu celkem k 19ti dopravním nehodám. Bohužel při nich zemřel jeden mladý člověk, další tři lidé byli těžce zraněni a 13 jich vyvázlo s lehčí újmou na zdraví. Celková škoda byla vyčíslena na 1 300 000 Kč. O víkendu bylo z uvedeného počtu hlášeno 13 dopravních nehod, právě s jedním smrtelným zraněním, jedním těžkým a devíti lehkými. Nejčastější příčiny: nesprávný způsob jízdy a nepřiměřená rychlost. V jednom případě byl zjištěn alkohol.

Vážná nehoda v Brodci

V sobotu, kolem 14, 15 hodin, se na silnici třetí třídy č. 22935 v obci Brodec na Lounsku, udála dopravní nehoda osobního automobilu zn. Mitsubishi Colt. Vůz, který jel ve směru od obce Břínkov, řídil 50letý řidič z Lounska. Při sjíždění z klesání a průjezdu levotočivou zatáčkou vjel na mokrém povrchu komunikace vpravo mimo vozovku a přední částí vozidla narazil do jednoho rodinného domu. Sám řidič utrpěl při nehodě lehčí zranění. Dvě spolucestující děti do deseti let byly rovněž zraněny. Dívenka naštěstí pouze lehce, ale hoch byl následně letecky přepraven do jedné z pražských nemocnic s těžkým zraněním. Způsobená škoda přesahuje padesát tisíc korun. Příčiny a okolnosti této nehody šetří lounští policisté.

Havárie se smrtelným zraněním u Peruce

V neděli brzy ráno vyjížděli policisté k dopravní nehodě poblíž obce Peruc. Ve směru na Telce tam havarovalo osobní vozidlo zn. Škoda Fabia. Mladý řidič, z dosud nezjištěných příčin, narazil přední levou částí tohoto vozidla do stromu po pravé straně vozovky. Při nárazu utrpěl smrtelné zranění, kterému na místě podlehl. Policisté nařídili soudní pitvu zemřelého. Přesná škoda nebyla dosud vyčíslena. Provedenou lustrací policisté dále zjistili, že bezmála 19letý mladík vlastnil řidičské oprávnění pouze na skupinu motorových vozidel A1. Věc je v dalším šetření policie.  

  

 

vytisknout  e-mailem