Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Čerstvě dospělí oloupili mladistvé

TEPLICE - Loupež z října objasněna, Zaměstnanec zlodějem, Viděli jste nehodu? 

Zaměstnanec zlodějem
Místo vděčnosti za práci, okradl 19ti letý muž svého zaměstnavatele. Nejprve zpronevěřil finanční hotovost 60 Euro, která mu byla svěřena a už jí zpět nevrátil. Dále pak natankoval na firemní tankovací kartu celkem třikrát motorovou naftu za 14 tisíc korun, kterou užil pro svou potřebu. Policejní komisař mu již sdělil obvinění ze zpronevěry.
 
Čerstvě dospělí oloupili mladistvé
K loupeži na mladistvých došlo v říjnu U Červeného kostela v Trnovanech. Tehdy neznámá dvojice pachatelů přistoupila ke dvěma mladistvým chlapcům a po úderu do hlavy jednomu z nich vytáhli z bundy 200 korunovou bankovku. Druhého prošacovali a chtěli mu sebrat mobilní telefon, což se jim však nepodařilo, neboť tomu zabránil neznámý kolemjdoucí muž. Nyní se podařilo policistům zjistit oba lupiče. Jsou jimi mladíci e věku 18 a 19 let. Oběma bylo na prahu dospělosti sděleno obvinění z loupeže, za kterou hrozí až 10 let odnětí svobody.
 
Viděli jste nehodu?
K dopravní nehodě došlo v době od 10. prosince 2010 08:00 hod. do 20. prosince 2010 15:45 hod. v Teplicích, Krušnohorská ulice č. 5, když nezjištěný řidič nezjištěného vozidla poškodil zaparkované vozidlo rz 6U1 2958 Fiat Multipla stříbrné barvy a z místa nehody ujel. Došlo k poškození zadního nárazníku vozidla, jiné poznatky k pachateli dopravní nehody zjištěny nebyly. Policisté žádají případné svědky, aby zavolali na linku 158 nebo 974439260.
 
Teplice, 21. prosince 2010, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem