Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Červený Kostelec má obvodní oddělení

NÁCHODSKO - Dnes bylo znovu otevřeno 

Červený KostelecIlustrační foto/Policie ČR
Dnes bylo znovuotevřeno Obvodní oddělení Policie ČR Červený Kostelec. Od úterý 1. července 2014 se z Policejní stanice Červený Kostelec, stává opět Obvodní oddělení Červený Kostelec a pro občany Červeného Kostelce a přilehlých obcí to znamená zlepšení služeb Policie ČR v jejich oblasti.
 
Redislokace, která před několika lety změnila statut desítek základních útvarů v České republice, se v roce 2011 dotkla i Červeného Kostelce. Zejména kvůli personálním stavům a pro zachování akceschopnosti se policejní útvary slučovaly ve větší celky a zřizovaly se policejní stanice s menším počtem policistů.
 
 „Změnu inicioval vedoucí náchodského územního odboru plk, JUDr. David Fulka a já jsem jeho iniciativu podpořil, řekl při znovuotevření obvodního oddělení krajský ředitel královéhradecké policie brig. gen. Mgr. Martin Červíček. K opětovnému zřízení obvodního oddělení mohlo dojít zejména díky stabilizaci personálních stavů policistů na Náchodsku a náboru nových policistů.
 
Obvodního oddělení Policie ČR Červený Kostelec sídlí ve stejných prostorách jako předtím, novým vedoucím oddělení se stal npor. Bc. Štefan Komár. 

Kontakty:

 
Obvodní oddělení Policie ČR Červený Kostelec
Ul. 17. listopadu 542
549 41 Červený Kostelec
 
Telefon: 974 534 711
Fax: 974 523 638
E-mail: na.ckostelec@pcr.cz
Internet: http://www.policie.cz/clanek/kontakty-450549.aspx
Stálá služba: 974 534 711, v nepřítomnosti 158

por. Mgr. Eva Prachařová
1. 7. 2014 v 10. 15 hodin

vytisknout  e-mailem