Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Červnové újezdy

Písek – Dopravní policisté řeší další čtyři případy, kde by mohla pomoci svědectví. 

Obracíme se na případné svědky s žádostí o pomoc při objasňování několika dopravních nehod s újezdem.

První ze z nehod je ze dne 14. června, kdy jel před osmou hodinou ranní po silnici II/102 od Kovářova na Příbram zatím nezjištěný řidič, který měl vjet na rovném úseku ke středu vozovky, a došlo ke střetu zpětnými zrcátky s vozidlem Volvo v protisměru. Řidič nezastavil a pokračoval v cestě.

Další nehoda je z období mezi 17. až 20. červnem z Písku. Kdosi poškodil v ulici Chelčického levé zpětné zrcátko u zaparkovaného automobil značky BMW.

Před domem s číslem popisným 96 na ulici Příčná v Písku zatím nezjištěný řidič poškodil celý levý bok zaparkovaného vozidla značky Volvo v modré barvě, nechal za sebou desetitisícovou škodu a ujel. K nehodě došlo v době od noci dne 22. června do dopoledních hodin dne následujícího.

Čtvrtá z nehod je ze dne 22. června, kdy krátce po devatenácté hodině řídil zatím nezjištěný řidič vůz, značky Subaru Impreza, ve směru od Smrkovic na Písek. V pravotočivé zatáčce dostal smyk a vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Řidič nechal vozidlo na místě a zmizel. K objasnění případu a zjištění konkrétní osoby, která vůz řídila, by mohlo pomoci svědectví.

 

Máte-li k popisovaným dopravním nehodám jakékoli informace, kontaktujte policisty osobně na služebně či na telefonních linkách 974 235 254 a 158.

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

28. června 2019

vytisknout  e-mailem