Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Českokamenické střípky

DĚČÍN - Policisté pátrají po mobilu, ale i peněžece a dalších věcech. 

Nemá mobil
 
Policisté z České Kamenice pátrají o dotykovém mobilním telefonu. Mobil se ztratil začátkem letošního listopadu v průběhu vyučování. Chybějící černý Samsung Wave II, jenž měla žákyně uložený v šatní skříni v budově školy, ohodnotila jeho majitelka na dva tisíce českých korun. Zatím není ještě zcela všechno ztraceno. V minulosti se policistům již několikrát podařilo odcizený telefon vypátrat a vrátit zpět do rukou původních majitelů. Listopadová událost je českokamenickými strážci zákona prošetřována s ohledem na přečin krádeže. 
 
Postrádá peněženku s penězi
 
Z restaurace v Kytlicích zmizela v průběhu listopadových dnů kasírtaška s tržbou. Peněženka s finanční hotovostí odpočívala v uzamčené zásuvce, ve které od jednadvacátého listopadu chybí. Oznamovatelka napočítala škodu kolem dvaceti tisíc českých korun.  Na místo činu vyjela skupina policistů a ti se porozhlédli po okolí. Ze získaných indicií se možná časem ukáže jasná cesta k objasnění ohlášené krádeže.   
 
Chybí jim pár věcí
 
Majitel českokamenického pivovaru se obrátil na místní strážce zákona poté, co se z místního podniku během rekonstrukce ztratily prodlužovací kabely se zásuvkami a stavebními svítilnami. Pracovní nářadí s chybějícím elektromateriálem ocenili podnikatelé na necelých šest tisíc. Objasnění všech okolností možné krádeže je od začátku listopadu v rukou policistů z České Kamenice.
 
Pouliční potyčka
 
Během mikulášského veselí možná došlo v Nerudově ulici až na násilí. Pětice mladých mužů se spolu měli dostat do křížku. Z pouliční roztržky si odnesli drobná poranění a příkoří, kterému se v těchto dnech věnují zástupci českokamenického policejního sboru. Prosincová šarvátka v Nerudově ulici může pro některé z nich skončit i sdělením obvinění z přečinu výtržnictví. Tím lze přijít až o dva roky svobody.
 
 
Děčín, 13. prosince 2013 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293
 

vytisknout  e-mailem