Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Cestující napadl řidiče autobusu

MOSTECKO - Mladík řidiče udeřil pěstí do obličeje a poškodil mu chrup; Známému vzal klíče od auta a naboural dvě vozidla. 

Výtržnosti se měl dopustit v Litvínově jeden cestující v autobuse městské hromadné dopravy a to poté, co v pozdně nočních hodinách nastoupil do autobusu a nepředložil průkazku řidiči s tím, že na další zastávce čeká kamarád, který má jeho cestovní doklad u sebe. Řidič souhlasil a požádal ho, aby si mladík sedl dopředu. Cestující však hodlal pokračovat do zadní části autobusu a řidič ho vyzval, aby si jízdenku koupil. To se však mladíkovi nechtělo a začal se s řidičem nejprve dohadovat. Posléze došlo i na strkanici a následně venku před autobusem měl mladík řidiče udeřit pěstí do obličeje a poškodil mu zuby. Po výtržnosti odešel, zanedlouho narazil na policejní hlídku. Litvínovští policisté nyní 19letému mladíkovi z Litvínova sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení. 

Známému vzal bez dovolení klíče od auta, s ním pak naboural dvě vozidla
Nezodpovědně se měl zachovat 24letý cizinec. Ten měl v jedné mostecké restauraci, kde byl se svým známým, využít jeho chvilkové nepozornosti a z kapsy bundy mu měl vzít klíče od jeho osobního vozidla. Následně usedl za volant vozu a jel se projet Mostem. Během jeho nestandardní jízdy stihl v pozdně noční době na sídlišti Zahradní nabourat dva automobily, aniž si toho údajně všiml. Cizí vozidlo pak zaparkoval a klíče nepozorovaně vrátil majiteli zpět do kapsy. Ten ale na druhý den své auto na původním místě marně hledal. To bylo již zaparkované z důvodu dopravní nehody na hlídaném parkovišti. Policisté z mosteckého obvodního oddělení Most Zahradní sdělili nyní ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci 24letému muži. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na částku 70 tisíc korun.

Most 9. listopadu 2021
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem