Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Chata terčem zloděje

TRUTNOVSKO - Vloupání do dílny v Černém Dole. 

Vrchlabští policisté v úterý ráno 4. 3. 2014 vyjížděli do Dolního Dvora, kde dosud neznámý zloděj v průběhu noci z pondělí na úterý bez použití násilí vnikl do jednoho z místních rekreačních objektů. Přivolaní policisté ohledáním místa činu a následně provedeným šetřením zjistili, že „nezvaný host“ z chaty odcizil elektronickou pokladnu včetně uložené finanční hotovosti a multifunkční meteostanici. Provozovatel rekreačního objektu vyčíslil škodu na necelých 15 tisíc korun. Za přečin krádež hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny majitele a provozovatele rekreačních objektů, aby si tyto v době své nepřítomnosti řádně zajistili proti vstupu neznámých osob. Mějte na paměti, že řádně neuzamčené dveře či nezajištěné okno jsou pro náhodného zloděje velkým lákadlem.

Policisté z Vrchlabí v úterý dopoledne 4. 3. 2014 rovněž vyjížděli do Černého Dolu, kde dosud neznámý zloděj v průběhu posledních dnů vnikl do dílny, která je součástí jedné z místních lanových drah. Z objektu zmizela svářecí souprava, hasicí přístroj a bruska. Zástupce poškozené společnosti vyčíslil škodu na necelých 10 tisíc korun. Za přečin krádeže provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.
Místní policisté se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po zloději a odcizených věcech intenzivně pátrají.
por. Bc. Udo Ertner
5. 3. 2014 v 10:40

vytisknout  e-mailem