Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chataři nepodcenili prevenci

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do čtyř chat, ale pouze v jedné našel předmět svého zájmu 

Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do rekreačních chat. Policisté vypátrali 21letého pachatele, který se v lokalitě Brná vloupal do čtyř rekreačních chat, které prohledal a pouze z jedné odcizil PC sestavu s wifi, alkohol, vzduchovou pistoli a prodlužovací kabel. Svým jednáním způsobil škodu kolem 13 tisíc korun.

Vloupání do prodejny
Dosud neznámý pachatel se v ranních hodinách dne 31.12. vloupal do prodejny firmy, kde přes rozbité okno ze stolu v jeho blízkosti odcizil notebook v hodnotě 30 tisíc korun. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 33 tisíc korun.

Policisté zadrželi pachatele
Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ vloupání do trafiky v ulici Opletalova. Na linku 158 dne 31.12. kolem třetí hodiny ranní zavolal občan, že vidí jak se do trafiky vloupávají zloději. Operační důstojník ihned vyslal krásnobřezenskou policejní hlídku, která na místě zadržela 18letou pachatelku a 33letého pachatele. Jednomu pachateli se podařilo utéci, kdy policejní psovod vypracoval stopu, která se po několik set metrech ztratila. Po tomto pachateli policisté pátrají.

Opilec za volantem
Dne 31.12. kolm půl čtvrté ráno policejní hlídka v ulici Železničářská kontrolovala 49letého řidiče vozidla Renault Espace. Při této kontrole policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,35 promile alkoholu. Tento muž je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 2.1.2012

vytisknout  e-mailem