Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chaty, hotel, penzion i rodinný dům

CHOMUTOV - Na svědomí má sedm objektů, Kradli tři, Zmizelo vprané prádlo.... 

Chaty, hotel, penzion i rodinný dům
Chomutovští kriminalisté obvili 35letého muže z Jirkova hned z několika trestných činů. Kromě krádeže z porušování domovní svobody, poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Od měsíce února letošního roku se vloupal do několika objektů na Chomutovsku. Na svědomí má čtyři chaty, hotel, penzion a jeden rodinný dům. Majitelům sebral peníze, oblečení, elektroniku, plynovou pistoli, alkoholické nápoje, notebook a bez povšimnutí nenechal ani čokoládu a osobní doklady. Při vniknutí do rodinného domu byl vyrušen majitelkou a tak mu nezbylo nic jiného než z místa zmizet. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 217 tisíc korun. Chaty, hotel, penzion i rodinný dům.mp3

Kradli tři
Policisté ze Března objasnili případ starý téměř jeden rok. Tehdy na konci září kdosi vnikl o garáže a kůlny na pozemku v obci Droužkovice. Kůlnu prohledal, ale všechny věci zůstaly na svých místech. Z garáže ale zmizela kompletní svářecí souprava i s příslušenstvím. Majitel vyčíslil škodu na téměř 26 tisíc korun. Z krádeže mohli kriminalisté obvinit 22letého muže z okresního města. Společnost mu dělal 31letý Jirkovák a muž ve věku 37 let z Košťan. První dva jmenovaní si obvinění z trestného činu již převzali, na třetího stejné obvinění čeká. Vyšetřování nadále pokračuje.Kradli tři.mp3

Zmizelo vprané prádlo
Vloupání na balkon vyšetřují jirkovští policisté. Neznámý pachatel se dostal do vchodu domu Na Borku a překonal vstupní dveře na balkon v mezipatře. Majitelka na balkoně sušila dva trikoty a šusťákovou soupravu, uvedené věci zmizely. Škoda v tomto případě činí 2200 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.

Hledali ho v Lounech
Ve Školní ulici kontrolovali chomutovští policisté 38letého muže z Hrušovan. Lustrací bylo zjištěno, že na muže je vydán příkaz k zatčení Okresním soudem v Lounech. Na základě tohoto zjištění byl hledaný zatčen a následně ho policejní eskorta doprovodila k soudnímu jednání do Loun.

Poškozená omítka
O nemilý zážitek se postaral neznámý pachatel obyvatelům domu na sídlišti Zahradní v Chomutově. Kdosi jim poškodil omítku u předních i zadních vstupních prostor tím, že poškrábal barvu a oloupal omítku. Oprava bude vlastníky stát nejméně 13 tisíc korun. Jednání neznámého vandala policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

2.září 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem