Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chaty terčem zlodějů

LITOMĚŘICE – V jednom dni oznámeny čtyři krádeže vloupáním do rekreačních objektů  

Chaty terčem zlodějů

Šepetely
Zloděj v přesně nezjištěné době několika uplynulých dnů vnikl na oplocený pozemek u chalupy, a poté se vloupal do skladu a kolny, odkud odcizil dvě sekery, starou elektrocentrálu a křovinořez. Majiteli objektu způsobil škodu téměř 7 000 Kč
Roudnice nad Labem
Trestní oznámení na neznámého pachatele podal ve středu na roudnickém obvodním oddělení majitel rekreační chaty v Roudnici nad Labem. Z objektu mu zloděj odnesl řetězovou pilu, stolní kotoučovou pilu, elektrickou vrtačku, dvoukotoučovou brusku a prodlužovací kabely. Krádeží vloupání napáchal škodu 5 500 Kč.
Lhotka nad Labem
Oknem se vloupal zloděj do dřevěné chaty, ve které následně ukradl různé věci. Způsobil škodu přesahující 9 000 Kč. Ke krádeži vloupáním došlo v uplynulých deseti dnech.
Litoměřice
V uplynulých deseti dnech se vloupal neznámý pobuda i do chaty v chatové oblasti u Litoměřic. Majitel postrádá křovinořez, propanbutanovou láhev, dvou plotýnkový vařič a čtyři obrazy. Zloděj krádeží vloupáním způsobil škodu 4 500 Kč.
 

Pachatelé čelí podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody a podle trestního zákoníku jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Zloděj nafty

Další krádež motorové nafty byla ve středu oznámena na lovosickém obvodním oddělení. Během noci z úterý na středu zloděj nepozorovaně odčerpal ze zaparkovaného kamiónu v úseku Paška –Pole u Velemína 600 litrů pohonné hmoty. Motorovou naftu odcizil ze dvou uzamčených palivových nádrží nákladního automobilu. Krádeží vloupáním způsobil škodu téměř 22 000 Kč.
 

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 15. 12. 2011
 

vytisknout  e-mailem