Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chlapci sebral telefon

CHOMUTOV - Při krádeži rozdával i rány, Zloděj v obchodě, Jezdil v kradeném autě 

Chlapci sebral telefon
Na chodbě domu v Kyjické ulici došlo k incidentu, který vyšetřují chomutovští policisté. 34letý muž požadoval po nezletilém chlapci vydání mobilního telefonu. Když chlapec odmítl, začali se přetahovat a došlo i na rány, po kterých skončil poškozený na zemi a telefon pustil. Policistům se záhy podařilo zjistit totožnost muže a byl zadržen. Obvinění z loupeže si převzal a skončil v policejní cele. Vyšetřování nadále pokračuje.

Zloděj v obchodě
Vniknutí do prodejny v Revoluční ulici vyšetřují chomutovští policisté. Dosud neznámý pachatel sebral z prodejny počítač s příslušenstvím, mobilní telefon a další věci. Celkovou škodu majitel vyčíslil na 14 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění nejen z krádeže, ale i z poškození cizí věci.

Jezdil v kradeném autě
36letý Chomutovák je podezřelý hned z několika trestných činů – krádeže, neoprávněného užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí. Jirkovští policisté muže zadrželi v Chomutovské ulici, kde projížděl s vozidlem Škoda 136L. Při kontrole muži zákona zjistili, že auto odcizil ženě z okresního města. Kromě toho má vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel, který vydal Magistrát Chomutov a který skončí až v září příštího roku. Kontrola také prokázala, že to není jeho první porušení zákona. Okresní soud Chomutov muže odsoudil za obdobné jednání již v loňském roce. Podezřelý byl po nezbytných úkonech propuštěn na svobodu, vyšetřování pokračuje.

27. srpna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 


 

vytisknout  e-mailem