Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Chlapec vběhl přímo před autobus

LIBEREC - Dnes ráno se stala dopravní nehoda v ulici Palachova. Nezletilý chlapec při přecházení vběhl přímo do jízdní dráhy autobusu.  

Hrozivě vypadající dopravní nehoda se stala dnes před osmou hodinou ráno v Liberci, ulici Palachova, u obchodního domu Plaza. Střetl se zde autobus s nezletilým chlapcem. Malý chodec přecházel komunikaci v místech, kde vedou tramvajové koleje ve směru od obchodního domu k nástupnímu ostrůvku městské hromadné dopravy. Při přecházení se zřejmě nerozhlédl  a vběhl do vozovky v době, kdy ve směru od Šaldova náměstí k ulici Rumunská přijížděl na zastávku autobus značky Irisbus. Řidička autobusu již nedokázala střetu s chlapcem zabránit. Autobus narazil přední částí do levého boku chlapce.

Na místo byla přivoláno vozidlo Zdravotnické záchranné služby, kdy lékař chlapce vyšetřil a nezjistil u něj naštěstí žádné zranění. Policisté podrobili účastníky dopravní nehody orientačním dechovým zkouškám na alkohol, jejichž výsledky byly negativní. Nedou si i nadále zabývají dopravní policisté.
 

14.12.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem