Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Chodce mělo údajně srazit neznámé vozidlo

ČERMNÁ - Dechová zkouška u chodce měla pozitivní výsledek téměř dvě promile, neznámý řidič měl od nehody ujet. Policisté hledají svědky této události.  

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědkové by svými informacemi mohli pomoci objasnit její průběh a příčinu. Údajně k dopravní nehodě došlo dne 16. října 2014 v 19:30 hodin na silnici mezi obcemi Staňkov a Čermná. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tmavé barvy z dosud nezjištěných důvodů při jízdě ve směru od obce Staňkov na obec Čermná přejel do protisměru, kde levou stranou vozidla měl zachytit chodce, který šel po pravé straně vozovky ve směru od obce Čermná na obec Staňkov. Při střetu došlo k lehkému zranění tohoto dvacetiletého chodce. Neznámý řidič nezastavil a pokračoval dále v jízdě. Dopravní policisté provedli dechovou zkoušku u chodce, byla s pozitivním výsledkem 1,99 promile alkoholu v krvi. Při dopravní nehodě nedošlo ke škodě na majetku. 
     Případní svědci této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
20. října 2014
 

vytisknout  e-mailem