Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chomutovské Krušení

CHOMUTOV - Omezení dopravy ve městě  

V souvislosti s průběhem oslav Chomutovské slavnosti – Krušení dojde k omezení a částečné změně v běžném provozu města, zejména v jeho středu. V sobotu 21.4.2012 v čase 11.00 hodin a 20.00 hodin projde městem slavnostní hornický průvod, jehož součástí budou alegorické vozy. Trasa průvodu – seřadiště u Severočeských dolů, vychází z parkoviště na Blatenské ulici, projde ulicí Zborovskou ke kruhovému objezdu na Palacké ulici a ulicí Chelčického projde na náměstí 1. máje. Seřadiště alegorických vozů je v ulici Zborovská, vozy se napojují za průvod.
Po celou dobu průvodu bude v uvedené části města doprava omezena, případně částečně nebo zcela uzavřena. Doprava bude řízena policisty dopravního inspektorátu PČR ÚO Chomutov, strážníky MP Chomutov a upravena dopravním značením. Doba průvodu je odhadnuta na 1 až 1,5 hodiny.
 
Uzavírka parkovišť s vyhrazením pro parkování alegorických vozů, autobusů a aut účastníků akce –
od 20.4.2012 od 16.00 hodin do 22.4.2012 do 18.00 hodin uzavřena parkoviště ul. Mánesova před sportovní halou, ul. Riegrova, ul. Mostecká za sportovní halou, ul. Chelčického za ČSOB, ul. U Městských mlýnů v areálu za tržnicí a ul. Táboritská.
 
  • V této době je povoleno zvláštní užívání náměstí 1. máje vnitřní ovál + část vozovky a chodníky podél podloubí – příprava a konání světelné show a ohňostroje
  • V souvislosti s uzavřením parkovacích míst je povoleno parkování vozidel na travnaté ploše v ul. Hálkova
  • Povolení záboru prostor ul. Buchenwaldská a ul. B. Němcové pro umístění kolotočových atrakcí, maringotek a prodejních stánků.
 
Předpokládáme, že se průvodu zúčastní cca jeden tisíc lidí. Policie proto vyzývá ke zvýšené  opatrnosti při projíždění městem. Vždy se vyplatí dbát na rady a doporučení  policistů, strážníků MP a organizátorů akce.
 
19. dubna 2012
nprap. Marie Pivková  
 

vytisknout  e-mailem