Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Chraňte si svůj majetek

Tábor – Planá nad Lužnicí – Krádež v rodinném domě.  

Pátráme po zloději, který v nočních hodinách z 8. na 9. září 2016 vnikl neuzamčenými dveřmi do jednoho z rodinných domů v Nové ulici v Plané nad Lužnicí. Po prohledání místností odcizil zde odložený notebook značky Dell, mobilní telefon značky Lenovo a nepohrdl ani peněženkou s finanční hotovostí a osobními doklady. Majitel odhadl svou hmotnou škodu na částku 23 500 korun, další starosti a problémy, zejména co se týče možností zneužití osobních dokladů, nepočítaje.

Případ šetří policisté místně příslušného Obvodního oddělení PČR Sezimovo Ústí. Jakékoliv důvodné poznatky z uvedené noci, které by mohly přispět k objasnění této události, přivítají na své služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici v Táboře, telefonní lince 974 238 730, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.  

Nejedná se o ojedinělý případ, kdy takto majitelé dostatečně nechránili svůj majetek. Obdobně dopadli v nedávné době rekreanti v jednom z kempů na Soběslavsku, kdy přes noc rovněž neuzamkli svou chatku. Na uvedené případy tímto opakovaně upozorňujeme a připomínáme jednoduché „zamykat“.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

11. září 2016

 

vytisknout  e-mailem