Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl být neviditelný

MOST - V obchodě lezl po čtyřech mezi regály a kradl; Motorkář narazil do dvou stromů. 

Krást do jedné prodejny u benzinové čerpací stanice v Mostě přišel 23letý muž z Mostu. Vyčkal, až uvnitř nebude žádný zákazník a poté vlezl po čtyřech dovnitř, aby si ho nevšimla prodavačka, která zrovna rovnala v přední části zboží do regálů. Ta však pohyb vetřelce zaregistrovala, a když zamířila k místu, kde neznámý byl, ten okamžitě z místa vyběhl. Stihl však ještě odcizit balení s pánskou kosmetikou. Lup prý ihned prodal neznámé osobě. Poškozené firmě způsobil škodu ve výši 845 korun. Policisté mosteckého obvodního oddělení pachatele odhalili na základě dobré osobní znalosti a 23letému Mostečanovi sdělili s ohledem na kriminální minulost podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení.


 

Dopoledne si dal drogu a pak řídil

Zákon porušil řidič ve věku 27 let. O víkendu si dal drogu a poté usedl za volant motorového vozidla a řídil vůz po mosteckých ulicích. V ulici J. Seiferta ho krátce před polednem zastavila hlídka mostecké policie. U řidiče provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Pozitivní byl však test na drogy, který ukázal na canabis a metamfetamin. Řidiči se podrobil lékařskému vyšetření. Hlídka mu zadržela řidičský průkaz. Ještě týž den bylo řidiči sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Motocyklista bez řidičáku nezvládl motorku a v lese narazil do stromů

Mostecká policie šetřila nehodu, která se stala o víkendu na lesní cestě v katastru obce Lom. Muž ve věku 25 let jel na motocyklu tovární značky Suzuki a zatím z nezjištěných příčin najel na větev a poté narazil do stromu a následně narazil do druhé stromu, kde zůstal ležet s motocyklem. Muž byl z místa transportován letecky do ústecké nemocnice. Policejní hlídka zjistila, že řidič nevlastní žádné řidičské oprávnění.


 

Zloděj vybílil sklepy

V centru Mostu řádil neznámý zloděj. Vstoupil do obytného domu, bez užití násilí se dostal do suterénu a následně se vloupal do tří uzamčených sklepních kójí, ze kterých odcizil dvoje lyže, snowboard, komodu, jízdní kolo a různé nářadí, vše v celkové hodnotě 55 tisíc korun. Případ krádeže nyní vyšetřuje mostecká policie.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 20. května 2014

vytisknout  e-mailem