Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl jeho věci, vyhrožoval

CHOMUTOV - Jednání mladíka vyšetřuje policie, Peníze si nechala, Zadržen při krádeži....  

Chtěl jeho věci, vyhrožoval
Trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři léta hrozí v případě odsouzení teprve 19letému mladíkovi z Kadaně. Před nějakou dobou vyhrožoval v Klášterci nad Ohří dalšímu mladému muži fyzickým napadením. Chtěl po něm totiž, aby mu dával věci. Jelikož se ho poškozený bál, předal mu v jednom případě fotoaparát. Skutek nadále vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.

Peníze si nechala
18letá žena je podezřelá ze zpronevěry. Od poškozené si v jednom kadaňském bytě převzala různé značkové zboží, které měla dále prodat. To učinila, ale peníze oznamovatelce za zboží do současné doby neodevzdala. V případě dosouzení jí nyní hrozí až dvouleté vězení. Vyšetřování je vedeno na policejním útvaru v Kadani.

Zadržen při krádeži
Policisté v Klášterci nad Ohří zasahovali v místním marketu. Do prodejny přišel 18letý mladík z Kadaně. Sebral tři kusy lahví se značkovým alkoholem a snažil se z místa utéct. To se mu však nepodařilo, byl ostrahou zadržen. Policisté na místě zjistili, že při útěku rozbil dvě lahve s alkoholem a plato vajec. Celková škoda se vyšplhala na 808 korun. Muž skončil v policejní cele, bude se zodpovídat z výtržnictví.

Vnikl do cestovky
Policisté v Kadani obvinili z pokusu krádeže a poškození cizí věci 18letého muže z města. Nalezeným kamenem rozbil skleněnou výplň výlohy u cestovní kanceláře. Vstoupil do provozovny, na místě nějakou dobu setrval a z místa odešel. Nic neodcizil, ale i tak bude oprava stát nejméně 20 tisíc korun. Obvinění si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje.

Zloděj ve škole
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do budovy místní školy. Překonal oplocení areálu a pak se dostal dovnitř. Na chodbě poškodil automat na sladkosti a v kanceláři všechno prohledal. Následně z místa utekl. Škola vyčísla škodu na 32 tisíc korun. V případě dopadení se bude zodpovídat z pokusu krádeže a poškození cizí věci.


15. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem