Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl se pochlubit dárkem

MOST - A na ulici o něj přišel; V Litvínově prodával drogy; Říjnová nehodovost na Mostecku. 

Dealer marihuany a pervitinu obviněn
Pro přečin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy čelí obvinění 33letý muž z Mostu. Ten měl loni a i letos  po dobu několika měsíců na různých místech v Litvínově obstarat a následně prodat nejméně v pěti případech nezjištěné množství omamné látky marihuany. Nejméně v sedmi případech dle policistů mosteckého Toxi týmu měl  obviněný obstarat a posléze zdarma poskytnout nezjištěné množství pervitinu. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě.

Známému ukradl parfém
O dárek přišel na ulici jeden mladý muž z Teplicka. Svému kamarádovi v Mostě se chtěl dárkem pochlubit. Parfém mu ukázal venku na ulici, kde byl přítomen i další muž, kterého znal kamarád poškozeného. Tento muž si flakon s toaletní vodou prohlížel a náhle s ním nečekaně z místa utekl. Na volání nereagoval a věc nevrátil. Policie 24letému muži z obce na Mostecku sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu s ohledem za minulou krádež hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Jak s parfémem naložil, podezřelý policistům nesdělil.

Nehodovost za říjen 2019
Dopravní policie v říjnu vyjížděla k 96 nehodám. Oproti říjnu 2018 došlo k poklesu o 24 nehod. Stejně jako loni při říjnových nehodách ani letos nikdo nezemřel, ani neutrpěl těžké zranění. Deset lidí vyvázlo s lehkým zraněním. Škody dosáhly částky 4 260 000 korun. Jeden řidič byl pod vlivem alkoholu. V obci Most se stalo 41 střetů, na silnicích I. třídy havarovalo 27 motoristů. Nejčastějšími příčinami dopravních kolizí byl nesprávný způsob jízdy, nedání přednosti v jízdě a překročení povolené rychlosti. Tři chodci a jeden cyklista při nehodách utrpěli lehká zranění. V 18 případech se motoristé střetli s lesní zvěří. Nejvíc havárií se stalo ve středu a v úterý, klid byl na silnicích v neděli. Muži bourali v 44 případech, ženy se na nehodovosti podílely 12x. Nepříznivá doba pro motoristy byla mezi 06. až 10. hodinou, kdy policie řešila 28 nehod, a jen dvě kolize se staly od půlnoci do 04 hodin.

Most 13. listopadu 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem