Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl škodit

LITOMĚŘICE – Už je obviněn; Bohatý lup; Na auto s kladivem 

Prostřednictvím mobilního telefonu posílal výhrůžné zprávy 31letý muž z Úštěku. Psal poškozenému, že mu zlikviduje stohy. Naštěstí o krmivo v hodnotě 200 tisíc korun hospodářská zvířata nepřišla. Litoměřičtí kriminalisté odesílatele SMS zpráv vypátrali a 7. listopadu byl obviněn z trestného činu vydírání. Podle trestního zákoníku mu hrozí až čtyřleté vězení.
 

Bohatý lup
Do nezajištěných půdních prostor skladové haly u Štětí vnikl zloděj. Odnesl si větší množství kabelů, nerezové trubky, sítě a další materiál ze železa. Majitel objektu vyčíslil škodu na 40 tisíc korun. Pro trestný čin krádeže po neznámém pachateli pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Na auto s kladivem
V úterý okolo 16té hod. poškodil neznámý vandal auto zaparkované před domem v Lovosicích v ul. Okružní. U vozidla značky Hyundai rozbil kladivem světlo, skleněnou výplň čelního okna a nakonec kladivo zasekl do střechy vozidla, kde jej ponechal. Majitel vozidla vyčíslil škodu na 50 tisíc korun, policisté případ prošetřují jako přečin poškození cizí věci a po neznámém pachateli pátrají.
Náhodný svědek uvedl, že neznámého muže, který vozidlo poškodil, viděl přicházet i odcházet z ul. Terezínské, byl ve věku okolo 30 let, vysoký 180cm, štíhlé postavy, na sobě měl šedou mikinu s kapucí přes hlavu a džíny světlé barvy.
Policisté žádají svědky, kteří se v inkriminovanou dobu nacházeli v těchto místech, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo volali na linku 158. Děkujeme.
 

8. 11. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

Odkazy do noveho okna

Neznámý pachatel

Neznámý pachatel 

Detailní náhled

Neznámý pachatel

Neznámý pachatel 

Detailní náhled

Neznámý pachatel

Neznámý pachatel 

Detailní náhled

Neznámý pachatel

Neznámý pachatel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem