Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěla koupit investiční mince, přišla o 80 tisíc

TEPLICKO - Podvodník neposlal ani mince ani peníze zpět; Viděli jste nehody? 

Chtěla koupit investiční mince, přišla o 80 tisíc

     Obětí zatím neznámého podvodníka se stala 55letá žena z Teplic. Ta reagovala na inzertním portálu na inzerát o prodeji investiční mince „Český lev 2021“, kdy po odeslání poptávky jí mailem kontaktoval údajný prodávající.  Nabídl jí i další svúj sortiment mincí. Žena s obchodem souhlasila a zaslala na bankovní účet, který jí udal podvodník, zálohu ve výši 80 tisíc korun. Poté se začal prodávající různě vymlouvat, proč ještě mince neposlal. Nakonec přišel s legendou, že peníze poslal dne 1. července platbou na účet zpět. Dle výpisu z banky však ženě žádné peníze nepřišly. Ta se poté obrátila na policii a případem se nyní zabývají policisté pro podezření ze spáchání přečinu podvod.

Pátráme po vinících nehod

    K dopravní nehodě mělo dojít od 22.30 hodin dne 1. července 2022 do 7:00 hodin dne 2. července 2022. v obci Košťany - Střelná, v ulici Sídliště u domu č.p. 167.  Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla měl poškodit pravou přední část vozidla Škoda Octavia, které bylo zaparkované v jednosměrné ulici při levém okraji. Nezjištěný řidič měl následně místo nehody opustit, aniž by si splnil zákonné povinnosti. Poškození vozidla je na fotografii níže.

K další dopravní nehodě mělo dojít od 16:00 do 17.00 hodin dne 1. července 2022 v Hrobčicích - Tvrdíně u domu č.p 8 tak, že nezjištěný řidič měl nezjištěným vozidlem poškodit zaparkované vozidlo Mazda. I zde pravděpodobný viník z místa odjel, aniž by nehodu oznámil.

    V případě poznatků k výše uvedeným nehodám kontaktujte dopravní inspektorát v Teplicích na tel. 974439260.

7. července 2022
por.Bc.Ilona Gazdošová
tisková mluvčí PČR
ÚO Teplice

Odkazy do noveho okna

nehoda uražené zrcátko

nehoda uražené zrcátko 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem