Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Chtěla se napít, tak skočila z okna

zprávy z okresu Bruntál 

Chtěla se jít ven napít, tak skočila z okna
Pracovníci rychlé lékařské pomoci oznámili v pondělí 2.3.2009 na linku 158, že v Bruntále na ulici Dlouhé spadla žena z okna v druhém patře panelového domu. Policisté šetřením a sdělením 31leté ženy zjistili, že v silné podnapilosti skočila z okna sama, bez cizího zavinění. Důvodem skoku byla skutečnost, že její přítel ji doma neúmyslně zamknul a ona se chtěla jít ven napít. Zraněná žena byla odvezena do nemocnice s podezřením na zlomeninu nohy. Šetří OOP Bruntál.
 
Odcizil kabely nejen k nouzovému vypínání
V době od 20.2. do 2.3.2009 v Dětřichově nad Bystřicí z areálu seníku zemědělské společnosti odcizil dosud nezjištěný pachatel měděné kabely z ventilátorů a z nouzového vypínání. Následně odnesl ještě měděný pojezdový kabel z jeřábové dráhy, kabel k pojezdu a ke zdvihu jeřábu, koncové měděné kabely a také kabely k brzdám jeřábu. Svým jednáním způsobil celkovou škodu nejméně 187 tisíc Kč. Šetří OOP Rýmařov.
 
V neuzamčené kanceláři si žena nechala mobil i peníze a přišla o ně
V pondělí 2.3.2009 v Krnově na ulici Opavské vstoupil pachatel do administrativní budovy a ze stolu v nezajištěné kanceláři odcizil 21leté ženě mobilní telefon Sony Ericsson K850i a z její kabelky vzal peněženku s doklady a finanční hotovostí 10 tisíc Kč. Způsobená celková škoda činí 16 200 Kč.
 
Boční střet vozidel, zraněni dva lidé
Mezi obcemi Valšov a Bruntál došlo v 9,20 hodin v pondělí 2.3.2009 k dopravní nehodě 60letého muže s vozidlem Opel Tigra. Řidič při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky vjel částečně za do levé poloviny vozovky. Zde se bočně střetl s protijedoucím peugeotem 32letého řidiče, který po nárazu vyjel mimo vozovku a narazil do dopravní značky. Druhý řidič také sjel mimo komunikaci. Při nehodě utrpěli oba řidiči i spolujezdkyně lehká zranění. Požití alkoholu bylo vyloučeno negativní dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 111 tisíc Kč.
 
 vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem