Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Cigareta zapálila kontejnery

CHOMUTOV - Hořící nedopalek zapříčinil požár, Peníze z bundy, Kabelka, telefon i facky.... 

Cigareta zapálila kontejner
31letý muž z Hrušovan si počínal neopatrně před domem v obci. Při kouření tam manipuloval s hořícím nedopalkem, odhodil ho ke kontejnerům a v důsledku toho došlo k požáru dvou plastových nádob na odpad. Oheň také poškodil dřevěné ohraničení sběrného místa. Obec vyčíslila škodu na 22 tisíc korun. Nadále vyšetřují policisté ze Března.

Peníze z bundy
Policisté v Klášterci nad Ohří šetří jednání dvojice mužů ve věku 24 a 36 let z Kadaně. Oba muži využili příležitost a z odložené bundy poškozeného, který pracoval na návsi v Rašovicích, sebrali finanční hotovost ve výši 500 korun a klíče. Jejich protiprávní jednání policisté vyhodnotili jako krádež.

Kabelka, telefon i facky
Hlídka policistů z Jirkova vyjížděla do ulice Ervěnická. Žena ve věku 61 let se zde v obchodě nejdříve pohádala s poškozenou a pak jí několikrát udeřila. Nakonec jí vytrhla z ruky mobilní telefon a z ramene strhla kabelku. Napadená vyčíslila škodu na 2600 korun. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování.

Nabízeli marihuanu
Dva muži ve věku 21 a 19 let z Chomutovska nabízeli na různých místech v Jirkově drogy. Náhodným zájemcům předávali cigarety s marihuanou. Jejich jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedny. V případě odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody v rozmezí jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.


22. ledna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem