Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Cigarety bez placení

CHOMUTOV - Muž kradl na prodejně, Pozitivní test..... 

Cigarety bez placení

27letý muž z Ústí nad Labem je podezřelý z krádeže. Na začátku měsíce března letošního roku měl navštívit obchod v obci Hora sv. Šebestiána. Na prodejní ploše odcizil pět kusů kartonů cigaret v hodnotě 5200 korun. Policisté muže zadrželi a sdělili mu podezření z trestného činu. Vyšetřování nadále probíhá na svobodě.

Pozitivní test

Na Palacké ulici v Chomutově kontrolovala ve středu v dopoledních hodinách policejní hlídka projíždějící vozidlo, které řídila 26letá žena z Klášterce nad Ohří. Řidička byla vyzvána k podrobení se orientačnímu testu na přítomnost návykových látek. V tomto případě byl pozitivní. O dalším postupu policisté rozhodnou na základě rozboru krve, kterému se žena podrobila.

Poškozené fasády

Policisté v Kadani pátrají po totožnosti zatím neznámého pachatele, který během noci z úterý na středu poškodil několik fasád domů a betonový plot ve městě. Barvou stříkal nečitelné texty, oprava byla odhadnuta na 25 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.  

Poškodila mu auto, on ji zranil

Incident mezi manželským párem vyšetřují od čtvrtka policisté v Klášterci nad Ohří. 49letá žena měla po vzájemné hádce s manželem poškodit jeho zaparkované vozidlo, kdy utrhla značky, přední a zadní stěrače a pak rozbila i přední sklo. Škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako výtržnictví a poškození cizí věci.

Její manžel - muž ve věku 43 let pak měl manželku zranit přední částí vozidla na noze. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře. Za své jednání se bude zodpovídat z pokusu o ublížení na zdraví. 

 20. dubna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem