Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Cílem krádeží kola vozidel

TRUTNOVSKO - Zloděj demontoval kompletní kola  

Ve středu ráno 19. 9. 2012 oznámil policistům z Hostinného jednatřicetiletý muž, že mu dosud neznámý zloděj z jeho zaparkovaného automobilu odcizil všechna čtyři kola. Policisté na místě provedeným šetřením zjistili, že  pachatel v průběhu noci z úterý na středu z motorového vozidla značky Audi, které stálo v centru Hostinného na ulici Sídliště, odcizil čtyři kompletní osmnáctipalcová litá kola i s pneumatikami. Majitel dopravního prostředku vyčíslil škodu na necelých 9 tisíc korun.
Druhý případ krádeže kol ze zaparkovaného vozidla zadokumentovali rovněž policisté z Hostinného. Z osobního motorového vozidla Škoda Octavia, které stálo před jedním z domů v obci Rudník, neznámý zloděj rovněž v průběhu noci z úterý na středu demontoval čtyři kola s pneumatikami značky Dunlop. Poškozený v tomto případě vyčíslil škodu na částku převyšující 13 tisíc korun.
 Za přečiny krádež hrozí pachatelům shodně trest odnětí svobody až na dva roky, zákaz činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty. Místní policisté po pachatelích a odcizených věcech intenzivně pátrají.
nprap. Bc. Udo Ertner
prap. Mgr. Hana Skořepová
20. 9. 2012 v 10:00 hodin
 

vytisknout  e-mailem