Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Cílem pachatele se stala převlékací kabina.

JIHLAVSKO: Odnesl si i stojany na květiny.  

V době od konce února do středečního rána 3. března se neznámý pachatel vloupal v Telči do převlékací kabiny u rybníka. Odcizil umyvadlo včetně trubky s pákovými kohouty, deset metrů hadice, tři stojany na květiny v celkové hodnotě téměř dva tisíce korun. Poškozením zámku způsobil pachatel škodu 400 korun.
 
V době od konce února do středečního dopoledne 3. března vnikl neznámý pachatel do domu na ulici Ortenova v Jihlavě. Vloupal se zde do uzamčených společných sklepních prostor, kde z kolárny odcizil dvě horská jízdní kola v hodnotě pět tisíc korun. Dále se za použití násilí dostal ještě do sklepní kóje, kterou prohledal.
 
V době od pondělí 1. března do středečního dopoledne se neznámý pachatel vloupal do domu na ulici Peckova v Jihlavě. Místnosti prohledal a odcizil mražené maso, nástěnné hodiny, pánskou košili, prošívanou deku, dálkové ovládání na televizi a kuchyňské náčiní v celkové hodnotě téměř tři tisíce korun. Poškozením dveří způsobil pachatel majiteli škodu téměř jeden tisíc korun.

vytisknout  e-mailem