Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Cizí muž oslovil nezletilé dívky

Tábor – K případu přivítáme další informace. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští policisté prověřují dvě oznámení od občanů, dle kterých měly být ve městě Táboře neznámým mužem středního věku osloveny tři nezletilé dívky. K ustanovení totožnosti, vypátrání neznámého muže a k objektivnímu prokázání motivu jeho jednání jsme přijali řadu opatření, a to jak po linii pořádkové policie, tak služby kriminální policie a vyšetřování.

V souvislosti s tímto případem se na sociálních sítích objevují různé informace, jejichž obsah nemusí být vždy objektivní a relevantní. Na objasnění všech skutečností intenzivně pracujeme. V souvislosti s tímto žádáme každého, kdo by měl případné informace o dalších osobách, zejména nezletilých dívkách, které mohly být v uplynulém týdnu v ulicích města Tábora pod různou legendou, směřující k navázání bližšího kontaktu, osloveny mužem středního věku, případně by měl k uvedené problematice další důvodné poznatky, aby je předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700, případně lince číslo 158. Děkujeme.

Zároveň v této souvislosti nabádáme nejen nezletilé dívky, ale každého, aby byl v situaci oslovení cizím člověkem obezřetný a dbal na bezpečnost svou i svých blízkých.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

17. června 2017

vytisknout  e-mailem