Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Cizinec prodával drogy

KARLOVY VARY – Obviněn ze zvlášť závažného zločinu 

Komisař kriminální policie obvinil dvaapadesátiletého cizince bydlícího v Karlových Varech ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.
 
Ten měl v Karlových Varech neoprávněně prodat více jak ve stovce případů drogu pervitin v jednotlivých množstvích vždy 1 gram za jednotlivou částku jeden tisíc korun, obviněný muž měl z takto prodané drogy získat finanční hotovost v řádu sta tisíců korun. Kriminalisté, na případu intenzivně pracovali více jak půl roku. Celá akce vyvrcholila domovní prohlídkou bytových prostor obviněného, i zde policisté nalezli poschovávané různé přepravky s rostlinnou drtí a krystalickou látkou. Policisté muže po zadržení umístili do policejní cely.
 
Video ze zadržení
 
Tohoto jednání se měl dopustit, ačkoliv byl rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech začátkem tohoto roku odsouzen mimo další pro zvlášť závažný zločin nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě odsouzení hrozí cizinci trest odnětí svobody až na deset let.
 
Komisař kriminální policie podá státnímu zástupci podnět na vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby.
 
por. Ing. Pavel Valenta
30.05.2013

vytisknout  e-mailem