Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 11.11.2008

Zloději přepadli muže v parku - Mladík se vloupal do dvou bytů a chat - Ze sklepa zmizelo horské kolo - Dopravní nehodovost 

Zloději přepadli muže v parku
Včera kolem půl osmé večer v Krásném Březně dva neznámí pachatelé v parku U Pivovarské zahrady přepadli 47letého muže. Podle výpovědi poškozeného jej zezadu udeřili do hlavy, kdy upadl na zem a následně byl jedním z pachatelů prohledán. Z tašky mu odcizili pouzdro s doklady a platební kartou a odešli. Poškozený se dopotácel domů, odkud si zavolal rychlou záchrannou službu. V současné době se případem zabývají kriminalisté. Popis pachatelů je velice obecný. Jednalo se o dva muže ve věku 17-25 let, asi 180 cm vysoké, štíhlé postavy, na sobě měli světlé mikiny s kapucí.

Mladík se vloupal do dvou bytů a chat
Policejní komisař sdělil obvinění 21letému muži z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se ve dvou případech vloupal do přízemních bytů a zahradních chat. Z bytů odcizil mobilní telefon a DVD přehrávače a ze zahradních chat skoro vše, co tam nalezl (potraviny, zahradní nářadí, elektroniku, kabely atd.). Celková způsobená škdoa se pohybuje kolem 14 tisíc korun a obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Ze sklepa zmizelo horské kolo
Dosud neznámý pachatel se na Klíši v ulici Na Vlnovce vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil horské kolo zn. Trek v hodnotě kolem 10 tisíc korun.

Dopravní nehodovost
V průběhu dne došlo ke 4 dopravním nehodám, při kterých byla jedna osoba lehce zraněna. Nejčastější příčinou byl opět nesprávný způsob jízdy a nedání přednosti v jízdě. Způsobená škoda se pohybuje kolem 95 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem