Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 21.8.2008

Obviněný má na triku přes dvě desítky krádeží - Krádež kabelů - Z paneláků zmizely požární hadice - Krádež grilů - Dopravní nehodovost 

Obviněný má na triku přes dvě desítky krádeží
Policejní komisař sdělil obvinění 24letému muži z trestného činu Krádeže, Neoprávněného držení platební karty a Poškozování cizí věci. Obviněný se dopustil přes dvě desítky krádeží, kdy se vloupával do sklepů a bytů v různých lokalitách města. Tam bral vše, co mu přišlo pod ruku a šlo posléze snadno zpeněžit (elektroniku, elektrické nářadí, kabelky, batohy, peněženky, jizdní kola atd.). Svým jednáním způsobil škodu kolem 224 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež kabelů
Neznámí pachatelé z oploceného areálu firmy v ulici Hostovická odcizili 148 metrů kabelu, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Z paneláků zmizely požární hadice
Neznámý pachatel v Neštěmicích v ulici Opletalova z hydrantů ve třech panelových domech odcizil 27 izolovaných pořárních hadic společně s plastovými proudnicemi. Svým jednáním způsobil škodu kolem 32 tisíc korun.

Krádež grilů
Neznámý zloděj v průběhu noci z venkovních skladových prostor marketu v Trmicích odcizil 4 kovové části zahradních grilů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Dopravní nehodovost
Dne 21.8. došlo ke 3 dopravním nehodám, při kterých byla jedna osoba lehce zraněna. Hlavní příčinou těchto nehod bylo nedání přednosti v jízdě. Způsobená škoda se pohybuje kolem 340 tisíc korun.

Dopravní nehodovost

vytisknout  e-mailem