Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 24.11.2008

Z vozidel si zloděj odnesl pouze autorádia - Zloděj se omotal fólií - Obviněna z pohrdání soudem - Krádež stroboskopů 

Z vozidel si zloděj odnesl pouze autorádia
Neznámý pachatel se v průběhu noci na Severní Terase v ulici Rabasova a Výstupní vloupal do dvou osobních vozidel. Do těchto vozidel pachatele pravděpodobně nalákala vidina snadného získání autorádií, které také jako jediné odcizil.  Svým jednáním jim způsobil škodu kolem 18 tisíc korun.

Zloděj se omotal fólií
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže v obchodě, kdy podezřelý 46letý muž jako zaměstnanec hypermarketu se po skončení své směny snažil odcizit drogistické zboží v hodnotě kolem 10 tisíc korun. Toto zboží si na své tělo upevnil fólií, kterou kolem sebe omotal a následně ukryl pod oděv. Za uvedné jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Obviněna  z pohrdání soudem
Policejní komisař sdělil obvinění 30leté ženě z trestného činu Pohrdání soudem. Obviněná se jako svědkyně v několika případech bez řádné omluvy nedostavila k hlavnímu líčení, čímž ho následně zmařila. Za uvedené jednání této ženě hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let nebo peněžitý trest.

Krádež stroboskopů
Neznámý pachatel v Chlumci v průběhu víkendu z doprovodného vozidla nadměrných nákladů po demontování odcizil 4 ks stroboskopických majáků. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem