Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 27.1.2009

Zloděj z neobydleného domu odcizil rozvody plynu - Mladík usedl za volant pod vlivem alkoholu - Vloupání do vozidla 

Zloděj z neobydleného domu odcizil rozvody plynu
Policejní komisař sdělil obvinění 28letému muži z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný z částečně neobydleného domu v Neštěmicích z několika bytů odcizil měděné trubky rozvodu plynu. Dále z jednoho bytu odcizil elektroniku a elektrické nářadí. Způsobená škoda se pohybuje kolem 73 tisíc korun a obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let. 

Mladík usedl za volant pod vlivem alkoholu
Policejní komisař sdělil obvinění 19letému mladíkovi, kterému se řidičák v kapse ani neohřál. Tento mladík je obviněn z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, kdy v září loňského roku v ranních hodinách usedl za volant pod vlivem alkoholu a vlivem nepřiměřené rychlosti způsobil dopravní nehodu. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili přes 1 promili alkoholu v dechu. Odběr krve odmítl. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let nebo zákaz činnosti.

Vloupání do vozidla
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Kpt. Nálepky vloupal do zaparkovaného vozidla VW Variant. Z tohoto vozidla následně odcizil příruční tašku, CD a písemnosti. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 53 tisíc korun, kdy se jedná převážně o škodu způsobenou na vozidle.

 

vytisknout  e-mailem