Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 3.2.2009

Násilník vyhrožoval své družce nožem - Zloděj se vloupával do nápojových automatů - Vloupání do novinového stánku 

Násilník vyhrožoval své družce nožem
Policejní komisař sdělil obvinění 36letému muži z trestného činu Týrání osoby žijící ve společně obývaném bytě nebo domě a Násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci. Obviněný v polovině loňského roku vyhrožoval smrtí své družce, kdy tuto výhružku ještě podpořil nožem držícím v ruce. Poškozená uvedla, že k těmto obdobným útoků, kdy jejich intenzita narůsta, dochází již zhruba 4 roky. Za uvedené jednání o bviněnému horzí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Zloděj se vloupával do nápojových automatů
Policejní komisař sdělil obvinění 31letému muži z  trstného činu Krádeže a Neoprávněného držení paltební karty. Obviněný se dopustil šesti případů krádeží, kdy odcizil poškozené kabelku, vloupal se do bedny na noviny, výlohy a třech nápojových automatů. Svým jednáním způsobil škodu kolem 17 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do novinového stánku
Dosud neznámý pachatel se vloupal do novinového stánku v centru města, ze kterého následně 460 ks jízdenek na MHD a větší množství různých cigaret. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 26 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem