Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 30.7.2008

Lupič zul poškozeného z jeho bot - Vloupání do garáže - Krádež plechů z železničního přemostění - Dopravní nehodovost 

Lupič zul poškozeného z jeho bot
Policejní komisař sdělil obvinění 24letému muži z trestného činu Krádeže a Loupeže. Obviněný se dopustil několika různých krádeží, kdy např. odcizil dětskou houpačku, na šňůře pověšené prádlo nebo z opěrky židle pánské sako. Poslední případ se odehrál v neděli večer. Obviněný pod pohrůžkou zbití donutil poškozeného, aby mu dal své nové boty a mobilní telefon. Své staré boty si naopak sundal a dal je poškozenému. Posléze si v klidu odešel. Těmito případy způsobil škodu kolem 10 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Vloupání do garáže
Neznámý zloděj se v garážovém dvoře v obci Povrly vloupal do garáže, ze které následně odcizil 4 hliníková kola na vozidlo VW Caravelle s letními a zimními pneumatikami a dále benzínový rekultivátor. Způsobená škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Krádež plechů ze železničního přemostění
Neznámí pachatelé v průběhu zhruba jednoho měsíce z železničního přemostění na trati u obce Strážky odcizili několik metrů plechu. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku pohybující se kolem 75 tisíc korun.

Dopravní nehodovost
Během dne došlo k 10 dopravním nehodám, kdy hlavní přičinou těchto nehod byl nesprávný způsob jízdy (5), nedání přednosti v jízdě (2), nepřiměřená rychlost (1), nesprávné předjíždění (1) a ostatní. Lehce zraněna byla pouze jedna osoba. Škoda způsobená při těchto nehodách se pohybuje kolem 171 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem