Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 4.8.2008

Muž na veřejnosti napadl svou přítelkyni - Obviněn z vloupání do garáže - Pár si chtěl osladit život - Dopravní nehodovost 

Muž na veřejnosti napadl svou přítelkyni
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ napadení ženy. O víkendu ve večrních hodinách policejní hlídka vyjížděla k restauraci na Klíši, kde 25letý mladík před návštěvníky restaurace napadl svou přítelkyni. Kroutil jí ruce za záda a polséze jí uhodil do tváře až upadla na zem. Napadená žena utrpěla zranění, jež si vyžádalo ošetření v nemocnici a muž byl převezen na policejní služebnu. Oba dva byli značeně ovlivněni alkoholem. Muž je v současné době podezřelý z trestného činu Výtržnictví. 

Obviněn z vloupání do garáže
Policejní komisař sdělil obvinění 28letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se v červnu letošního roku vloupal do dvou garáží v Předlicíh, kdy z jedné odcizil elektrické nářadí, motorkářskou bundu a nabíječku na autobaterie. Do druhé garáže se pouze vloupal, ale nic neodcizil . Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 7 tisíc korun a pachateli hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Pár si chtěl osladit život
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v obchodě, kdy podezřelý muž (31) a žena (31) společně v hypermarketu v centru města si za gumu kalhot uschovali 9 ks Studenských pečetí a 6 ks čokolád Merci. S tímto ukrytým "nákupem" bez placení prošli přes pokladny, kde byli zadrženi ostrahou prodejny. V minulosti byli za obdobnou trestnou činnost již odsouzeni.

Dopravní nehodovost
Včera došlo k 6 dopravním nehodám, kdy byla lehce zraněna 1 osoba. Nejčastější příčinou byl nesprávný způsob jízdy (3), nedání přednosti v jízdě (2) a nepřiměřená rychlost (1). Způsobená škoda se pohybuje kolem 115 tisíc korun.

 

vytisknout  e-mailem