Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 5.8.2008

Vloupání do vozidla - Zloděj využil otevřeného okna - Mladík obviněn z krádeže okapů a parapetů - Krádež slunečníku - Dopravní nehodovost 

Vloupání do vozidla
Neznámý zloděj se kolem půlnoci v centru města vloupal do zaparkovaného vozidla Audi A6, ze kterého následně odcizil autorádio s navigací v hodnotě kolem 50 tisíc korun. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 53 tisíc korun. 

Zloděj využil otevřeného okna
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který v dopoledních hodinách v ulici Vojanova využil otevřeného okna v přízemním bytě a z bytu následně odcizil DVD přehrávač a koženou bundu. Svým jednáním tak majiteli způsobil škodu kolem 4 tisíc korun.

Mladík obviněn z krádeže okapů a parapetů
Policejní komisař sdělil obvinění 21letému mladíkovi z trestného činu Krádeže, Porušování domovní svobody a Poškozování cizí věci. Obviněný v několika případech vnikl na pozemek rodinných domů, kde následně z těchto domů odcizil měděné okapy nebo parapety. V jednom případě se vloupal do zahradní chaty, ze  které odcizil  snad vše kovové (hliníkové příbory, tlakový hrnec, konev, mosazné kohoutky, vodovodní baterii, zahradní nářadí ...). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 33 tisíc korun. V minulosti byl obviněný za obdobnou trestnou činnost odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let. 

Krádež slunečníku
Neznámý zloděj v průběhu noci ze zahrádky restaurace na Lidickém náměstí odcizil slunečník v hodnotě 40 tisíc korun.

Dopravní nehodovost
Dne 5.8.2008 došlo na Ústecku k 6 dopravním nehodám, při nichž nikdo nebyl zraněn. Hlavní přičinou těchto nehod byl nesprávný způsob jízdy. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 222 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem