Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku dne 6.11.2008

Krádež psa - Zpronevěra osobního počítače - Dopravní nehodovost 

Krádež psa                                                                                                                                                                                                                                          Trmičtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který v Předlicích včerejšího dne okolo 9.00 hodin odcizil v ulici U Vlečky před zdejší prodejnou zde přivázaného psa rasy Šarpej, šedobílé barvy. Psík je starý osm týdnů a měl by slyšet na jmého Kevin. Byl přivázán na vodítku s červenočerným postrojem. Pachatel touto krádeží způsobil škodu kolem 15 tisíc korun.

Zpronevěřa osobního počítače                                                                                                                                                                                                                 Policejní komisař sdělil obvinění 24leté ženě  z Ústecka z trestného činu Zpronevěra. Tohoto činu se měla dopustit tím, že uzavřela s poškozeným 29letým mužem smlouvu o pronájmu počítače, avšak splátky za jeho pronájem nesplácela a uvedený počítač prodala další osobě. Svým jednáním tak způsobila škodu kolem 20 tisíc korun. Za toto jednání ji hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

Dopravní nehodovost                                                                                                                                                                                                            V průběhu dne došlo ke 3 dopravním nehodám, při kterých nebyl nikdo zraněn. Příčinou těchto nehod byl  ve všech případech nesprávný způsob jízdy. Celková způsobená škdoa se pohybuje kolem 51 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem