Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku o víkendu z 15.-17.8.2008

Vloupání do zahradních chatek - Ze stavby zmizelo nářadí - Pátrání po odcizených vozidlech - Dopravní nehodovost 

Vloupání do zahradních chatek
Neznámý pachatel se v průběhu víkendu v chatové oblasti ve Starých Doběticích vloupal do dvou zahradních chatek, ze kterých následně odcizil elektrické nářadí, 30 m prodlužovacího kabelu a různé potraviny. Způsobená škoda se pohybuje kolem 16 tisíc korun. 

Ze stavby zmizelo nářadí
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v noci z 15.-16.8. v areálu stavby v centru města vloupal do bedny s nářadím a odcizil elektrickou vrtačku, utahovačku a úhlovou brusku. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 29 tisíc korun.

Pátrání po odcizených vozidlech
V průběhu noci z 16.-17.8. v obci Kočkov došlo k odcizení vozidla Opel Agilla, bíle barvy, rz: 4U7 36-69, kdy  se způsobená škoda pohybuje kolem 70 tisíc korun.
V noci z 16.-17.8. na Severní Terase v ulici Svojsíkova došlo k odcizení vozidla Ford Ka, červené barvy, rz: 2U5 44-21 a hodnoty kolem 46 500 korun.
V průběhu několika dnů ze 7.-17.8. na Severní Terase v ulici Brandtova došlo k odcizení vozidla Š-Octavia combi, šedostříbrné barvy, rz: 5U2 88-86, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 250 tisíc korun.
Dne 17.8. ve večerních hodinách v Neštěmicích v ulici Sibiřská došlo k odcizení vozidla Alfa Romeo, černé metalízy, bez registrační značky (vozidlo je opatřeno pouze převozní značkou). Hodnota vozidla se pohybuje kolem 200 tisíc korun.

Dopravní nehodovost
V průběhu víkendu došlo k 16 dopravním nehodám, při kterých 5 osob bylo lehce zraněno. Nejčastější přičinou byla nepřiměřená rychlost (8), nesprávný způsob jízdy (4), nedání přednosti v jízdě (1) a ve dvou případech řidič požil před jízdou alkohol. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 644 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem