Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Co se stalo na Ústecku o víkendu z 22.-24.8.2008

Z večerky zmizely cigarety - Zloděj ze suterénu odcizil nářadí - Během odpoledne tři neřidiči - Okraden ve vlaku - Dopravní nehodovost  

Z večerky zmizely cigarety
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se na Klíši v průběhu sobotní noci vloupal do večerky a odcizil 30 kartonů cigaret různých značek. Způsobená škoda se pohybuje kolem 18 tisíc korun.

Zloděj ze suterénu odcizil nářadí
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který se vloupal do suterénu panelového domu, kde následně odcizil větší množství elektrického nářadí. Způsobená škoda se pohybuje kolem 49 tisíc korun.

Během odpoledne tři neřidiči
Policisté v průběhu nedělního odpoledne při dopravních kontrolách chytili 3 řidiče (40,37,24), u kterých následným šetřením zjisitli, že nejsou držiteli řidičského oprávnění. Titi řidiči-neřidiči  jsou v současné době podezřelí z trestného činu Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Okraden ve vlaku
Neznámý pachatel v neděli odpoledne při cestě vlakem EC okradl cestujícího, který si na chvíli v kupé zdříml. Poškozený tak přišel o bundu s peněženkou, ve které měl všechny doklady, platební kartu a peníze.

Dopravní nehodovost
V průběhu tří dnů došlo k 7 dopravním nehodám, při kterých byla jedna osoba lehce zraněna. Nečastější přičinou byl nesprávný způsob jízdy (4), nepřiměřená rychlost (2) a nedání přednosti v jízdě (1). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 191 tisíc korun.

 

vytisknout  e-mailem