Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Čokoládu „bránil zuby nehty“

TEPLICKO - Neváhal použít násilí; Opilec se proháněl teplickými ulicemi... 

Čokoládu „bránil zuby nehty“

     První krádež čokolády 28letému zloději z Duchcova prošla. To v prodejně potravin v Duchcově odcizil 21 kusů čokolády, kterou si odnesl z obchodu bez zaplacení. S jídlem roste chuť, a tak si zloděj do stejné prodejny přišel pro čokoládu druhý den znovu. V tomto případě si do batohu a pod bundu vložil 19 kusů této cukrovinky. Této krádeže si již všiml zaměstnanec obchodu, který ho zastavil. Milovník čokolády se s ním začal přetahovat a vyběhl ven. Zde ho dostihl člen ochranky a vedoucí prodejny, kterým se podařilo muže, i přes jeho násilnické chování, zatlačit mezi automatické dveře, kde vyčkali do příjezdu policejní hlídky.
    Z kamerových záznamů se poté zjistilo, že i zmizení čokolády z předešlého dne má na svědomí tentýž zloděj. Případ nyní řeší duchcovští policisté pro přečin krádeže.

Opilec za volantem hlídce neunikl

     Temnými ulicemi Teplic se v noci z úterý na středu projížděl ve svém vozidle 38letý místní muž. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby mu však v krvi neproudil alkohol. Jeho styl jízdy se nezamlouval policejní hlídce, která ho zastavila. Následná dechová zkouška potvrdila tušení policistů. V dechu řidiče prokázala téměř 3 promile alkoholu.
    Řidiči byla zakázána další jízda a domů tak šel po svých. Následující den, po vystřízlivění, bylo muži sděleno podezření z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

17. března 2022
por. Bc. Ilona Gazdošová
oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje  

vytisknout  e-mailem