Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Čtvrteční pátrací akce

TRUTNOVSKO - Pátrání po paní Novotné pokračuje. 

pátrací akcepátrací akce
Ve čtvrtek 23. 1. 2014 se na předem vytipovaném místě v Trutnově nedaleko restaurace Dvoračka konala instruktáž k naplánované pátrací akci po pohřešované pětaosmdesátileté Jarmile Novotné, která ve čtvrtek odpoledne 16. 1. 2014 odešla z bytu své dcery na adrese Trutnov, Růžová 393  neznámo kam a do dnešního dne se jí nepodařilo vypátrat.
Do pátrací akce se od ranních hodin zapojilo na devět desítek policistů, kteří propátrávali širší okolí města Trutnova. Policistům při hledání pohřešované seniorky vydatně pomáhali strážníci Městské policie Trutnov společně se členy Horské služby. Všem členům pátracích týmů se v průběhu čtvrtečního dne podařilo propátrat těžce přístupný terén o rozloze zhruba 10 kilometrů čtverečných. Předem vytipovaný prostor byl rozdělen do několika sektorů, který policisté se svými kolegy postupně prohledávali až do večerních hodin.
 I přes veškerou snahu všech osob, které se na pátrací akci podílely, nebyla pohřešovaná Jarmila Novotná ve čtvrtek 23. 1. 2014 nalezena. Pátrání po pohřešované Jarmile Novotné bude ze stany Policie České republiky samozřejmě i nadále pokračovat.
Za profesionální a osobní přístup každého, kdo se do shora uvedené pátrací akce zapojil, patří ze strany vedení Územního odboru Policie České republiky v Trutnově velké poděkování.
por. Bc. Udo Ertner
24. 1. 2014 v 10:20
Pátrání:
Trutnovinky:

vytisknout  e-mailem